ANSLUT OSS

4 grymma sockerfria energidrycker

Published

on

olika sockerfria energidrycker

I en alltmer stressig och kraftkrävande vardag, är vi i större behov av energi. Vad man dock får sin energi ifrån varierar från person till person. Vissa föredrar den traditionella vägen i en kopp kaffe. Dock har det även blivit populärt med andra typer av drycker som får oss på alerten. Om dessa även kan serveras som sockerfria, för hälsans skull, har du ett vinnande koncept på händerna. I den här artikeln skall vi just kolla på fyra av marknadens bästa sockerfria energidrycker.

4 av marknadens bästa sockerfria energidrycker

  • Monster Zero Ultra
  • Bang Miami Cola
  • Jocko Go
  • Rockstar Zero

Monster Zero Ultra

Monster är idag en etablerad energidryck på marknaden. Företaget har lyckats väl med att konkurrera med sin största rival Red Bull. Detta har de lyckats med genom att göra Monster till en del av det vardagliga livet, både via sponsorskap och lyckad marknadsföring. En av de saker som Monster gjort mycket väl är att introducera en sockerfri variant av deras dryck.

Idag kan du således köpa Monster Zero i affären, vilket likt sitt sockerfyllda syskon innehåller både keratin som taurin. Monster Zero Ultra har en syrlig citrussmak. Den erbjuder således såväl energi som en riktigt god smakupplevelse. Du känner inte ett behov av socker i drycken för att den skall vara åtnjutbar.

Bang Miami Cola

Bang Miami Cola sockerfria energidrycker

Nästa sockerfria energidryck som vi tar upp kommer från producenten Bang. Det handlar här om Bang Miamo Cola, en ruskigt god läskliknande dryck som lever upp till sitt namn. Du kommer få smaka på något riktigt gott när denna produkt vättar dina läppar. Lägg därtill an att Bang har lyckats med sin Formula när det kommer till de energigivande komponenterna.

Du kommer således få gott med kraft att klara av såväl vardagen som dina uppgifter du har framför dig av en burk Bang Miami Cola. Drycken gör sig dock som bäst under träningen, när den både kan svalka kroppen som släcka din törst. Detta åstadkommer den samtidigt som du får ett energitillskott!

Jocko Go

Här kommer en riktig koffeinbomb in på listan. Jocko GO är en energidryck som garanterat kommer se till så att blodet pumpar snabbare i venerna på dig. Faktum är att du skulle ha svårt att dricka lika mycket kaffe som den koffeinhalt du finner i en burk Jocko GO. Den innehåller nämligen 95mg av den energigivande varan.

Det här gör drycken särskilt väl lämpad för uppgifter eller arbeten som kräver att du har knoppen med dig. Det här är således en energidryck som ser efter din mentala ork mer än den fysiska. Det betyder dock inte att du enbart behöver dricka Jocko GO när det tryter för hjärnan. Den kan ersätta ditt kaffeintag och bli en beståndsdel av vardagen och de den där extra energin för hjärnan.

Rockstar Zero

Rockstar Zero Sugar sockerfria energidrycker

Sist men inte minst så har vi även valt att ta med energidrycksföretaget Rockstar på vår lista. Då det handlar om sockerfria energidrycker, är det produkten Zero som vi vänder oss till. Rockstar har länge stått på en respektabel plats ute på energidrycksmarknaden. Den har möjligen inte nått upp till de höjder som både Monster och Red Bull svävar på, men är omtyckt av många runtom världen och i Sverige.

Deras sockerfria variant är särskilt populär, då den erbjuder såväl energi som en välsmakande dryck. Något som utmärker Rockstar Zero jämfört med många andra energidrycker är priset. Det här är nämligen en ovanligt billig burk, vilken även ger mycket till innehåll. Kraften du får från den här drycken är anpassad för både knopp som kropp och ger en omfattande energiskjuts för dig.

Få blodet att pumpa utan socker

Svenskarna älskar allt sött. Det här är något som går att identifiera enbart utefter det enorma godisintag som vi har i det här landet. Det är dock skadligt att ha ett alltför stort intag av socker i vardagen. Många sjukdomar är kopplade till de söta små kristallerna som fyller mängder av vår mat som dryck i vardagen.

Med detta i åtanke kan det vara en god idé att välja sockerfria alternativ. Vissa saker är mer förknippade med socker än andra, såsom energi. Därmed har energidrycker vanligtvis en riktigt hög sockerhalt. Det här behöver dock inte vara fallet. Det finns nämligen även de energidrycker som inte innehåller något socker alls, samtidigt som de ger kraft till den som dricker.

Här nedan har vi sammanställt en lista på fyra energidrycker av just den sockerfria varianten. Vissa av märkena som tas upp kommer säkerligen vara igenkännliga för dig, medan andra kan vara lite mer okända. Läs igenom och se om du inte hittar en som passar dig. Om man vill skära ner på sockerintaget, men samtidigt få sig sin dagliga energi-boost, är ovannämnda drycker ett utmärkt alternativ.

Sport

Anti-Ai Alliance – certificate

Upphovsrätt © 2024 trendigtjustnu.se. Alla rättigheter reserverade.