ANSLUT OSS

Eevee till Sylveon

Published

on

Eevee till Sylveon huvudbild

Pokémon-världen har fått tillökning i en ny karaktär, kallad Sylveon. Sedan den 25 maj det här året har Sylveon vari tillgänglig för spelarna världen över. För att få händerna på en Sylveon måste du först ha en Eevee. I Pokémons sanna tradition handlar det om att utveckla dina karaktärer genom olika metoder.

Med en splittrans ny Pokémon på marknaden, skall vi i den här artikeln gå igenom de sätten som slutligen resulterar i att en Sylveon anslår sig till ditt växande menageri av japanska figurer!

Hur du utvecklar en Eevee till en Sylveon

Sylveon är en ny karaktär i Pokémon-universum. Den nya lilla figuren lanserades den 25 maj, och har på kort tid blivit ett samtalsämne i Pokémons spelkretsar. Karaktären är en del av det otroligt populära spelet Pokémon GO, och utvecklas från i en annan karaktär, Eevee.

Som tidigare känt finns det vissa små tricks för att få fram den karaktär man önskar under sin utveckling i Pokémon GO. Ett av dessa är att namnge en av karaktärerna med ett specifikt ”smeknamn” för den Pokémon du vill ha fram. På detta vis registrerar Pokémon GOs server smeknamnet, och utveckling sker per automatik som följd.

Detta knepet går dock enbart att använda en gång, efter det så får man istället fokusera på att samla ihop de resurser som krävs för att utveckla en Pokémon. Nedan kommer vi att lista några av de smeknamnet som kan ges till existerande Eevee, och vilka leder till en specifik karaktär i spelet. Listan är i alfabetisk ordning.

Döper du om en Eevee till:

  • Linnea blir den en Leafeon
  • Pyro blir den en Flareon
  • Rainer blir den en Vaporeon
  • Rea blir den en Glaceon
  • Sakura blir den en Espeon
  • Sparky blir den en Jolteon
  • Tamao blir den en Umbreon

Utveckla en Sylveon

Så, finns det då ett smeknamn för att utveckla en Eevee till Sylveon? Självfallet! Det enda du behöver göra för att få ta del av den nya karaktären är att döpa en existerande Eevee till ”Kira”. Det här är det smeknamn som givits Sylveon. Med smeknamnet på sin Eevee får du så med fram din första Sylveon utan några större besvär!

Önskar du dock ha fler Sylveons än så, finns det andra sätt att utveckla en Eevee på. Det kräver dock en del av Pokémon GOs resurser. Det är de hjärtan man kan se sväva omkring som krävs för att få fram din nästa Sylveon, närmare bestämt hela 70 stycken av dessa! När du samlat på dig tillräckligt många hjärtan kommer alternativet att utveckla din Eevee till Sylveon att bli tillgängligt.

Andra sätt att utveckla karaktärer i Pokémon GO

Pokémon GO smartphone

Man är dock självfallet inte bunden till ett smeknamn för att utveckla sina Eevees i Pokémon GO. Nedan kommer vi nu att nämna ett antal sätt att få fram vissa karaktärer utan att använda sig av ett smeknamn.

Använd Lures

Önskar du vaska fram ytterligare en Glaceon eller Leafon, oh du redan använt namntricket, finns det andra metoder för dessa två. Man kan använda sig av ett av Pokémon GOs funktioner kallade ”Lures”. Det är är en betalfunktion i spelet, där du betalar cirka 200 Coins, Pokémon GOs valuta.

Efter ett lyckat inköp av dessa coins, kan du använda dem för att handla Lures. För att sedan använda funktionen behöver du befinna dig i närheten av ett Pokéstop. Där placeras dessa lures, eller ”lockelser”, ut, och snart kommer du att uppmanas av din telefon att utveckla din Eevee till antingen en Claceon eller en Leafon.

Olika Lures ger olika resultat. För en Glaceon behöver du köpa en ”Glacial Lure”, medans en ”Moss Lure” krävs för utvecklingen av en Leafon.

Ut och vandra

Man kan ju även utveckla en Eevee på annat vis. Det är här som Pokémon GO-spelet kommer i sitt essä. Utvecklat för att inspirera rörelse och motion, är många av sätten att utveckla dina karaktärer i spelet bundna till att du är ute och rör på dig.

Om du till exempel önskar utveckla din Eevee-karaktär till antingen en Espeon eller Umbreon, är det vandring som gäller! Receptet för att få fram dessa två karaktärer är att först vara ute och gå minst 10 kilometer. Dessa räknas fram tack vare Pokémon GOs inbyggda distansmätare. Under vandringens gång behöver du även samla på dig två godisar.

Därefter kommer du få ett alternativ av att utveckla sin Eevee till önskad karaktär. Beroende på vilken tid på dygnet det är, får du fram två olika resultat av din ”evolve” av Eevee. Är det dagtid, blir den en Espeon som tar plats i din telefon. Är det dock nattetid, så är det Umbreon som din Eevee utvecklas till.

Använd Pokémon GO rätt!

Skogsvandring

Syftet med Pokémon GO är att engagera folk ute i den friska luften. Att ge sig ut och gå, besöka nya platser samt njuta i solen är inkluderat i spelupplevelsen. Det är en väsentlig del av Pokémon GO. Visst kan man använda sig av smeknamn och finurligheter för att få fram den Pokémon-karaktär man önskar, dock är det inte vad spelet handlar om i grunden.

Pokémon GO är tänkt att vara en social upplevelse, där du umgås med folk i person genom din telefon. Ett smärre genialiskt koncept, tog spelets utvecklare Niantic vara på det tillsynes oändliga behov vi har av våra telefoner, och skapade en forum där vi både kan sitta med våra Iphones och Androids i handen samt spendera värdefull tid med vänner och familj!

Sport

Anti-Ai Alliance – certificate

Upphovsrätt © 2024 trendigtjustnu.se. Alla rättigheter reserverade.