ANSLUT OSS

4 Jacuzzis för Utomhusbad

Published

on

Personer i jacuzzi utomhus

Begreppet ”Jacuzzi” har länge associerats med rikedom och förmögenhet. Dessa lyxiga bubbelbad har såväl fascinerat som skapat en avslappnad stämning hos folk genom flertalet decennier. Det finns olika sätt du kan bada i en jacuzzi på.

Det vanligaste är dock att ha den monterad utomhus, antingen på en veranda eller liknande plattform invid din bostad. Att hushålla en av dessa teknologiska badtunnor är inte särskilt svårt heller, så de kan gott stå ute i allt från regn till snö. I den här artikeln skall vi kolla på fyra grymma jacuzzi utomhus som du kan köpa.

Några av marknadens bästa Jacuzzi utomhus

  • Utespa Pooli Stigma
  • Cleanse Utomhus Spabad
  • Mspa Super Camaro P-CA069 Premium
  • Lay-Z-Spa Bestway Vancouver AirJet

Utespa Pooli Stigma

Den första jacuzzi utomhus som vi tar en titt på kommer från producenten Utespa Pooli. Deras modell Stigma håller en mycket hög klass och är en av de mest åtråvärda jacuzzierna på marknaden idag. Det här är ett stort bad som får plats med sex personer. Det finns även en stor mängd munstycken ur vilka vatten sprejas ut i en jetström. Dessa är 55 till antalet och kan ge både vattenmassage som bubblor i önskad mängd.

Utespa Pooli Stigma jacuzzi utomhus

Formen på denna jacuzzi är fyrkantig och mäter 280 cm på varje sida. Höjden är 89 cm, så du får mycket vatten att doppa dig i. Det finns ett inbyggt ozonfilter i vattentillförseln, vilket rensar ut jacuzzin från bakterier och smuts på ett effektivt sätt.

Du har en kontrollpanel till hands där du kan ställa in de olika vattenfunktionerna, av vilka du har att välja massage, bubblor och rinnande vatten. Som extra grädde på moset har Stigma jacuzzi även högtalare med bluetooth, så du enkelt kan lyssna på musik under badstunden. Priset är som att förvänta högt för den här lyxmodellen och ligger på kring 64 000:-.

Cleanse Utomhus Spabad

Nästa modell av jacuzzi utomhus på listan kommer från Cleanse. Det handlar då om deras Utomhus Spabad, vilken erbjuder mängder med fina vattenfunktioner och inställningar. Det finns bland annat en massagepump vilken enkelt kan regleras för önskad effekt på vattentrycket.

Cleanse Jacuzzi Utomhus Spabad

Denna jacuzzi har fått mycket beröm för att ge en helkroppsbehandling i vattnet där alla munstycken och jetströmmar arbetar för att göra dig så avslappnad som möjligt. Badet ger även en heltäckande behandling, oavsett var i jacuzzin du sitter. Det finns således ingen ”bästa plats” utan alla badande kommer få uppleva samma sensation.

Jämfört med ovannämnda Stigma-jacuzzin, är dock den här lite mindre till storleken. Formad med fyra hörn är långsidorna 220 cm medan kortsidorna uppmäter 190 cm i längd. Vattenkapaciteten i en Cleasne Utomhus Spabad är på 1 140 liter. Det kommer att kosta att införskaffa detta bad, då priset ligger på cirka 50 000:- i butik och på nätet.

Mspa Super Camaro P-CA069 Premium

Nästa bubbelbad kommer från Mspa och skiljer sig från de två ovannämnda på listan i att det här är mer av en bassäng än en klassisk jacuzzi utomhus. Modellen med det invecklade namnet Super Camaro P-CA069 Premium kan enkelt flyttas runt tack vare sin lätta vikt. Det här är ett uppblåsbart bad som självmant förser sig med den luft som krävs för att det skall ta sin fulla form.

Mspa Super Camaro P-CA069 Premium jacuzzi utomhus

Den här proceduren tar cirka 10 minuter. De vattenfunktioner som är installerade kan enkelt regleras tack vare en smidig handkontroll. Det finns tre typer av bubbelnivåer, vilka kan ge dig olika sensationer från lugnt och stilla till mer frenetiskt bubblande. Den maxtemperatur som badet når är 40 grader, så du kommer inte kunna få det särskilt skållande i denna jacuzzi.

Det finns nästan 140 jetströmmar som kontinuerligt vaskar kroppen med det härliga vattnet. Till formen är Super Camaro P-CA069 Premium rund med en inre diameter på 160 cm. Höjden är på 70 cm. Som uppblåsbar jacuzzimodell väger den mindre än de mer stationära typerna. Priset är även betydligt mer överkomligt, då du enbart behöver lägga ut cirka 8 000:- för att kunna bada i den här.

Lay-Z-Spa Bestway Vancouver AirJet

Sist men inte minst så har vi en jacuzzi utomhus som levereras av producenten Lay-Z-Spa. Deras modell Bestway Vancouver AirJet erbjuder en riktigt trevlig stund av badande i en avslappnande och vattenfylld miljö. Likt Super Camaro P-CA069 Premium från Mspa är denna jacuzzi också uppblåsbar. Det gör den enkel att flytta runt och tar inte mycket plats när den är i sitt packade format.

Du kontrollerar de olika vattenfunktionerna via en kontrollpanel på sidan av badet. Det går även att ladda ner en särskild app, där du kan få samma kontroll med en telefon. Det här är ett bra alternativ för den som varken vill sträcka sig eller kliva ur vattnet för att justera de olika jetströmmarna. Den högsta värmen på vattnet som kan uppnås är 40 grader. Det tar en längre tid att värma upp jacuzzin, som arbetar med cirka 2 grader/timme.

Lay-Z-Spa Bestway Vancouver AirJet jacuzzi utomhus

Det finns 140 olika munstycken ur vilka vatten strömmar ut för olika typer av massage. Det finns plats för upp till fem personer i en Bestway Vancouver AirJet. Den inre diametern på jacuzzin mäter upp till 155 cm och höjden når 60 cm. Det är således det minsta badet på listan, men ändå rymligt.

Om du planerar att ta dig ett dopp längre fram under veckan eller månaden, kan du börja förbereda timern för uppvärmning hela 40 dagar innan du kliver ner i vattnet. Utöver att vara den minsta till storleken, är även Bestway Vancouver AirJet den billigaste jacuzzin vi har med. I affär eller på nätet kostar den lite över 6 000:-.

Jacuzzi – Det förnäma badandet med bubblor

Det finns inte mycket som går upp emot att sätta sig ner i en jacuzzi utomhus och låta vardagslivets stress och problem svallas bort med det bubblande vattnet. Denna typ av badande är dock inte bara ett fenomen du kan få uppleva på spaanläggningar. Det finns många i Sverige idag som har ett privat bad installerat antingen inne i sin bostad eller ute på verandan.

Det är visserligen en kostsam investering, men ack så värt för att få sig en behövlig vattenmassage närhelst man önskar. Du behöver inte köpa den dyraste modellen, dock är det viktigt att din jacuzzi uppfyller de funktioner du önskar. Annars kan du lika gärna sätta dig i ett vanligt badkar med duschslangen under ytan.

Vilka är då de bästa och mest prisvärda bubbelbaden på marknaden? Här ovan kan du läsa om fyra exempel på utmärkta jacuzzis som garanterat kommer göra dig nöjd. Vi har inkluderat två premiummodeller samt två lite mer budgetalternativ som är uppblåsbara. Läs och se om inte du finner ett spabad som skulle passa dig när kroppen kräver vatten och omsorg.

Sport

Anti-Ai Alliance – certificate

Upphovsrätt © 2024 trendigtjustnu.se. Alla rättigheter reserverade.