ANSLUT OSS

Om Mig – Trendigt just nu

Hej och välkomna till min blogg!

Mitt namn är Angelica Gustavsson. Jag är 23 år gammal och kommer från Stockholm. På denna sida kommer jag att skriva om allt som är trendigt just nu.

I min blogg kommer du som besökare att få ta del av om de olika trenderna som är hetast i Stockholm och resten av världen. Det kommer vara allt mellan himmel och jord. Mode, design, sociala medier, mat och kanske till och med lite sport.

Bara för att jag själv är kvinna betyder inte det att jag bara kommer skriva om trender som rör kvinnor. Jag vill att alla ska kunna ta del av denna blogg. Min blogg är för dem som vill vara trendiga, eller för dem som bara vill ha lite extra koll på vad som trendar just nu. Mitt mål är att ni ska slippa leta efter trenderna själva, jobbet gör jag åt er. Visst är det bra?

Jag är väldigt intresserad av trender, hur de kan uppstå. Hur många samtidigt väljer att köpa samma typ av klädesplagg, eller laga samma typ av mat helt plötsligt. Jag ska i framtida inlägg ta reda hur det kommer sig. Jag kommer också att visa och förklara gamla trender. Många trender kommer också tillbaka. Till exempel som att 90-tals modet kom tillbaka för ungefär två år sedan, och verkar hålla i sig dessutom.

Det konstiga med trender är att det ofta känns rätt i stunden, men när man kollar tillbaka på trender som har varit kan man inte förstå hur det överhuvudtaget kunde vara en trend. Som kjol över jeans till exempel, som jag förövrigt börjar se komma tillbaka, vilket för mig är helt obegripligt. Men vem vet, om ett år kanske jag står där med en kjol över mina jeans själv. Det är det som är så intressant med trender tycker jag.

Även fast jag själv inte följer alla trender så tycker jag att det är roligt att ha koll på dem. Det är ju i och för sig nästan omöjligt att följa alla trender, särskilt eftersom att många trender kostar pengar. Alla trender är ju inte heller bra trender, och smaken är som baken som man brukar säga.

Om du själv vill vara trendig eller bara vill veta vad som är populärt just nu, har du hittat rätt. Jag hoppas du vill följa med och utforska nya trender med mig!

Anti-Ai Alliance – certificate

Managed By Trendigtjustnu