ANSLUT OSS

De bästa tipsen för en billig Alla Hjärtans Dag

Published

on

Par som håller hand alla hjärtans dag tips

Snart är Alla Hjärtans Dag åter en gång ett faktum i Sverige. Par och kärleksslagna personer skall då försöka sätta ord eller värde på hur mycket ens älskade betyder för en. Det behöver dock inte alltid vara så att Valentine’s Day, som i högsta mån är en kommersiell dag, behöver vara särskilt kostsam. Du kan även uttrycka din kärlek till din partner på ett sätt som må vara billigt i pengar, men värdefullt i känslor. I den här artikeln skall du få tips om hur du gör detta.

Så främjar du kostnadslätt kärlekskänslorna under Alla Hjärtans Dag

Varför måste kärlek kosta? Nu är det givetvis så att man investerar otroligt mycket av ens egen dyrbara valuta i alla förhållanden. Känslor, engagemang och fokus måste läggas på den man håller nära intill hjärtat. Men när det kommer till de jordliga tillgångarna, dvs. pengar, behöver det inte vara dyrt att vara förälskad.

En högtid som brukar tvinga upp plånboken på folk varje år är Alla Hjärtans Dag. Här förväntas man spendera rikligt på sin andra hälft under blott en dag, dock kan det bli riktigt kostsamt. Så skall det inte behöva vara. Även om Alla Hjärtans Dag har sitt ursprung i det amerikanska kapitalistiska tänkandet, betyder inte det att vi inte kan visa vår kärlek till varandra på ett kostandslätt vis. Här nedan finner du nu tips på hur du undviker en dyr nota under denna kärlekens dag.

Billiga Tips & Trix för kärlekssäsongen

  • Personlig spellista
  • Scrapbook
  • Baka & laga mat tillsammans
  • Personlig video
  • Kärleksbrev i klassiskt stuk

Personlig spellista

Begreppet att ”se en film” har definitivt ändrats med tiden. Det behöver inte längre involverar vare sig en filmuthyrningsaffär eller en biograf. Den förstnämnde kategorin finns knappt ens kvar. I stället har vi samlat de flesta av våra film- och musikbegär på en nätbaserad plattform såsom Netflix eller Spotify. Vad du således kan göra som present till din partner, är att lägga ner lite tid på att skapa dem en personlig spellista. Du borde veta vilken musik eller film-genre som är uppskattad för din andra hälft.

Scrapbook

Scrapbook alla hjärtans dag tips

Ett annat billigt alternativ på present är en gammal, hederlig scrapbook. Du kan bland annat ta och printa ut bilder som ni tagit på varandra och sätta dem i en bildbok att ge bort. Alternativt kan du skapa ett kollage på datorn med någon typ av bildvisningsprogram. Där kan man även lägga till lite trevlig musik medan bilderna bläddras fram på skärmen.

Baka & laga mat tillsammans

Som rolig sysselsättning om man inte vill spendera mycket pengar på Alla Hjärtans Dag är att laga mat tillsammans. Att virvla runt i köket är likväl stimulerande som lärorikt. Ni kommer även få tillfälle till att vara nära varandra i en form av kulinarisk symbios, vilket enbart kan stärka ett förhållande!

Personlig video

Om du saknar idéer på vad du skall ge bort till din partner under denna högtid, kan vi tipsa om något riktigt billigt och värdefullt. Det handlar om en personlig video, där du med dina egna ord beskriver hur du känner för den personen du delar ditt liv med. Det behöver inte vara någon spexad eller onödigt smörjig produktion, utan det viktiga är att du med dina egna ord lägger en beskrivning på vad din partner betyder för dig.

Kärleksbrev i klassiskt stuk

Här har vi den klassiska varianten av det ovannämnda video-tipset. Varför inte sätta dig ner med penna och ark, för att därefter skriva ner dina kärleksfyllda känslor för den du älskar? Dessa typer av brev var otroligt populära innan textmeddelanden och mejl blev aktuellt. Om det funkade för dåtidens turturduvor, är det bra nog för oss idag. Det är även något mycket personligt att ge bort, vilket alltid uppskattas av den man håller kär.

Sport

Anti-Ai Alliance – certificate

Upphovsrätt © 2024 trendigtjustnu.se. Alla rättigheter reserverade.