ANSLUT OSS

5 grymma värmefiltar för vinterkylan

Published

on

värmefilt på säng

Nu när mörkret och kylan gör sig påmind i Sverige är det hög tid att söka sig till lite värme. För vissa nordbor betyder det en kostsam utlandsresa till ett tropiskt paradis, medan andra väljer att sätta på elementen där hemma. Om man dock även vill mysa till det ordentligt, samtidigt som man värms upp av sin omgivning, bör man pröva på en riktigt bra värmefilt. I den här artikeln skall vi just gå igenom fem av dessa som finns ute på marknaden idag.

Varmt och mjukt för kroppen

Kylan blir alltmer påträngande ju längre inpå de kallare månaderna tiden drar oss. Den kan ibland vara svår att undslippa, särskilt när det kostar otroligt mycket el för att försäkra sig om att värme skall råda i hus och hem. Genom åren har svenskar varit mycket villiga att söka sig till hetare klimat och temperaturer närhelst vintern gör sig påmind.

Det har alltid varit populärt med utlandsresor under vintersäsongen i Sverige. Tidigare så har destinationer såsom Thailand, Rhodos och Mallorca kommit på tal när det anses vara för kallt och trist här hemma i Norden. Dock passar det inte alla att packa väskan och bege sig av under denna årstid. Det kräver minst sagt sitt engagemang och kan komma att krocka med högtider såsom jul och nyår.

Många får helt enkelt söka sig andra lösningar, där man kan finna värme och komfort hemma i vårt nordbelägna land. En öppen eldstad är ju en ren lyx i modern tid och golvvärme även det något som enbart några får njuta av. För gemene svensk är det mer ekonomiska alternativ som krävs

 För detta finns just värmefilten. Det här är en elektronisk pläd som förser bäraren med all den värme man kan önska sig när det blir kallt. Här nedan skall vi nu gå igenom fem stycken av dessa värmefiltar som sett mycket framgång på marknaden tack vare deras kvalité och bekvämlighet. Listan nedan är inte rangordnad på något särskilt vis.

Ett antal värmefiltar värda ett inköp

  • Beurer HD75 Nordic Cosy Värmefilt
  • Beurer HD 150 XXL Nordic
  • Rubicson Elektrisk värmefilt
  • OBH Nordica 4096 Cosy Hug
  • Nedis PEBL140CWT

Beurer HD75 Nordic Cosy Värmefilt

Beurer HD75 Nordic Cosy Värmefilt

Den första värmefilten som vi tar upp här kommer från Beurer och är deras modell HD75 Nordic Cosy. Denna underbara tygbit är försedd med tillräckligt av myskvalité och hetta för att din vinter skall bli en varm och skön historia. Värmefilten har sex olika temperaturlägen samt en mjuk och omfamnande konstruktion. Den är även stor nog med sina mått på 180 x 130 cm. Alltigenom är det här en mycket bra värmefilt som även har ett överkomligt pris på mellan 800-1 000:-.

Beurer HD 150 XXL Nordic

Nästa värmefilt kommer från också från Beurer. Deras modell HD 150 XXL Nordic är en dröm av allt man kan önska sig av en elektrisk pläd. Den är ovanligt stor vilket garanterar att du sveps om, samt kan tillåta mer än en person att sitta under den för extra mys. Måtten på denna värmefilt är 200 x 150 cm och den har sex olika temperaturlägen, så du kan ställa in din värme på ett bra sätt. Priset skiljer sig vilt beroende på var du tittar och kan således gå från 1 000:- upp till 2 500:-.

Rubicson Elektrisk värmefilt

Rubicson Elektrisk värmefilt är den tredje som vi tar upp på vår lista. Denna är möjligen lite mindre än de två ovannämnda från Beurer på 160 x 130 cm, men gör upp för det i myskvalité. Den har hela nio olika temperaturinställningar, vilket kommer låta dig som användare att finna det perfekta läget i alla kyliga förhållanden. Materialet i värmefilten är av fleece, så du kan räkna med att hettan fördelas jämt och bra över hela filten och därmed kroppen. För att få tag på en sådan här kommer du inte att behöva lägga ut särskilt mycket, då ordinarie pris ligger på kring 600:-.

OBH Nordica 4096 Cosy Hug

OBH Nordica har även de en värmefilt, vilken de namngivit 4096 Cosy Hug. Den här har alla de kvalitéer man söker när det är dags att hetta upp temperaturen kring kroppen. Inte minst så har filten tio olika temperaturinställningar, vilka erbjuder flertalet valmöjligheter för bäraren. Storleken är på 160 x 130 cm och materialet är intressant nog i polyester och flanell. Även den här filten är itne särskilt dyr, då du får lägga ner mellan 600-1 000:-.

Nedis PEBL140CWT

Sist men inte minst så har vi även en värmefilt från företaget Nedis, som här kommer in på listan med deras modell PEBL140CWT. Här får du en elektrisk pläd i ett bra format, då storleken ligger på 180 x 130 cm. Du kan således verkligen vira in dig i dess värmegivande omfamning under de kallare vinterdagarna. Filten har nio olika temperaturinställningar samt är gjord av ett material på korallfleece och polyester för en god fördelning av hetta. Priset är även det mycket överkomligt, då du får räkna med att betala mellan 700-800:- för den här produkten.

Sport

Anti-Ai Alliance – certificate

Upphovsrätt © 2024 trendigtjustnu.se. Alla rättigheter reserverade.