ANSLUT OSS

4 Grymma väggstativ för Tv:n

Published

on

Tv på väggfäste

Idag är det mycket populärt i svenska hem att man fäster sin Tv på väggen. Där tar den betydligt mindre plats, samt kan bli en fin inredningsdekoration om man gjort det rätt och snyggt. För att din dyrbara Tv dock skall sitta väl, behöver du ha tillgång till det rätta väggfästet. Det finns väldigt många att välja på, där vissa är riktigt bra medan andra är lite sämre i sin kvalité. I den här artikeln skall vi titta på några av marknadens bästa fästen som du placerar din Tv på väggen med.

Fäst din Tv på väggen

Våra hem idag har en tendens att bli alltför fulla av olika prylar, inredningsföremål och nödvändigheter för en bra vardag. Det finns således en risk för att det blir för lite plats att röra sig på utan att man stöter i saker och ting. Turligt nog kan man öka på sin golvyta om man är villig att anpassa sig lite efter sina omständigheter, samt implementera moderna inredningsalternativ.

Till detta hör väggstativ för Tv-apparater. De må möjligen inte vara något nytänkande, dock blir de alltmer vanliga att se när man besöker ett svenskt vardagsrum. Ett väggstativ erbjuder mer än bara större yta att röra sig på. Man får även en önskar höjd på bilden, vilket är svårt att uppnå om man använder sig av en traditionell Tv-bänk eller stativ.

Men för att du skall våga sätta din Tv på väggen, måste själva fästet vara av högsta kvalité. Man vill ju gärna inte se ens dyrköpta elektronik krascha ner i golvet. Således har vi här nedan sammansatt en lista på de bästa väggstativen och fästena för Tv-apparater som du finner idag på marknaden.

4 fästen som säkrar din Tv till väggen

  • All for One WM4452
  • Vogels Wall 3245
  • Sanus VMF518
  • Hama full motion

All for One WM4452

Det första väggfästet som vi tagit med på vår lista heter All for One WM4452. Det här är en mycket stadig manick som ger dig många möjligheter till hur du tittar på Tv på väggen. Den har många passformar för olika apparater och går även att enkelt vrida för att få in den rätta vinkeln. Som fäste är det mycket starkt och kan böra upp till 50 kilo av vikt.

Du kommer även kunna fästa Tv-apparater av olika storlekar på dess stativ, då den tar allt mellan 32”- till 65”-skärmar. Man kan vinkla Tv:n både upp och ner likväl som åt sidan på fästet. Det är även enkelt att montera på väggen. Priset för en All for One WM4452 ligger på mellan 500-600:-.

Vogels Wall 3245

Nästa väggstativ för Tv:n är Vogels Wall 3245. Det här stativet är anpassat för elektronik som väger max 20 kilo, vilket ändå resulterar i en riktigt stor Tv. Själva skärmstorleken på din apparat kan vara mellan 32” och 55”. Det här är ett vinkelbart fäste som tillåter dig att ställa in riktningen på skärmen såsom du önskar. Monteringen av detta väggfäste går simpelt till, men erbjuder samtidigt all den bärkraft du kan önska dig. Priset är dock i en lite dyrare klass, då du får räkna med att punga ut cirka 1 500:- för den här produkten.

Sanus VMF518

Som tredje val har vi tittat på Sanus VMW518. Även detta är ett väggfäste med ett mycket stadigt stativ för din Tv. Den ger dig ett mycket fast fäste i väggen och kan bära så mycket som upp till 34 kg av vikt. Det har en simpel men snygg design, som även erbjuder möjligheten till att vinkla Tv:n till önskad bildriktning. Den här modellen av väggstativ är anpassad för apparater som är av en storlek mellan 40” till 50” i bildskärmen. Priset är även överkomligt, då du kommer undan med mindre än tusenlappen spenderad på detta fäste.

Hama full motion

Sist men inte minst har vi även Hama Full Motion, eller HAMA118100 som modellnamnet lyder. Anpassat för lite mindre Tv-apparater, kommer du kunna fästa elektronik som har en bildskärm på 19” till 48” på det här stativet. Det är otroligt enkelt att få upp på väggen och erbjuder där ett stadigt fäste som kan ta upp till 20 kg av vikt. Det går som med de andra fästena på den här listan att rotera både åt sidorna som upp och ner. För ett inköp av den här produkten får du lägga ut kring 800:-.

Sport

Anti-Ai Alliance – certificate

Managed By Trendigtjustnu