ANSLUT OSS

Tre av de bästa sängmadrasserna

Published

on

Bäddad bästa sängmadrass

En god sömn är guld värd, brukar det låta. För att man dock skall finna sig till John Blunds marker, behöver man ha de rätta förutsättningarna. En säng är bland annat så mycket mer än bara fyra ben och en plattform. Du behöver även ha en riktigt bra madrass på den för att du skall få sova väl. I den här artikeln skall vi således just kolla på tre sängmadrasser som kommer ge dig all den välbehövliga vila du förtjänar.

Få den vila du behöver i sängen

Vad gör en riktigt god sömn? Om man bortser från en stressfri vardag och potentiellt en utomordentligt bekväm pyjamas i siden, så är bra sömn allt som oftast förknippat med en bra säng. Till detta tillhör även en underbar madrass som skeppar i väg en till drömmarnas land.

En riktigt bra sängmadrass skall vara såväl mjuk som tillräckligt fast för att bära din vikt. Den bör även besitta en förmåga att utforma sig utefter din kropp, så att du sitter som planterad i en underbar blomsterkruka inför nattens småtimmar.

Att dock finna en madrass oms passar dig bäst kan ibland bli lite svårt. Då just bekvämlighet är så personligt, kan det kräva att man lägger ut lite extra pengar för att tag i det liggunderlag man söker. Här nedan har vi nu sammanställt en lista på tre sängmadrasser på marknaden idag som alla har något speciellt att erbjuda sina ägare.

3 sköna sängmadrasser på marknaden idag

  • Emma Original Madrass
  • Viking Supersoft Bäddmadrass
  • Beliani Bliss

Emma Original Madrass

emma original bästa sängmadrass

Den första madrassen på vår lista kommer från producenten Emma. Det är eras modell ”Original Madrass” som vi har ställt in siktet på. Det här är ett liggunderlag på din säng som kommer falla de flesta i smaken. Den kommer även med ett riktigt bra erbjudande, där du kan få provsova på madrassen i hela 100 dagar.

Om du under den tiden inte skulle finna den bekväm, kan du lämna tillbaka din Emma Original Madrass och få pengarna åter. Den här madrassen är både tryckavlastande samt temperaturreglerande, så du har de bästa förutsättningarna fören god sömn när du väl lägger dig på den. Priset för denna produkten ligger på runt 3 000:-.

Viking Supersoft Bäddmadrass

Nästa madrass vi tar upp är Supersoft Bäddmadrass från företaget Viking. Den här modellen har en riktigt bra struktur för alla olika typer av sovare. Oavsett hur du önskar ta dig an sömnen, kommer denna mjuka yta att se till så du finner den. Viking Supersoft Bäddmadrass kommer även i en stor variation av storlekar, så du kommer garanterat hitta en som passar sin säng perfekt. Priset är dock mycket dyrt, då enbart en av dessa madrasser kommer kosta kring 5 500:-.

Beliani Bliss

Beliani är ett företag som tagit fram en sängmadrass de kallar ”Bliss”. Den har en riktigt mysig yta att sova på, samtidigt som den erbjuder den högsta graden av komfort. Du kommer finna att Beliani Bliss ger de allra bästa förutsättningarna för en god sömn, även med två på en madrass. Den ger sig inte vika för olika tyngder, utan håller en konstant formen oavsett vem som ligger var. Detta betyder dock inte att den blir obekväm, utan mer tvärtom.

Det finns något kontinuerligt med att sova på dess mjuka underlag, vilket gör den här madrassen till ett utmärkt liggunderlag för två personer. Den höga kvalitén märks inte minst i det pris som satts på den här produkten. För att få händerna på en Beliani Bliss behöver du nämligen punga ut minst 5 000:-. Det är dock ett inköp som kommer vara värt under framtida nätter.

Sport

Anti-Ai Alliance – certificate

Upphovsrätt © 2024 trendigtjustnu.se. Alla rättigheter reserverade.