ANSLUT OSS

Julpyjamas

Published

on

Huvudbild Julpyjamas

’Nu är det jul igen’… och julklapparna likväl som sömnen kommer att infinna sig! När all julskinka ätits upp, pannan med Janssons Frestelse skrapats ren och julklappspapperen kastats hej vilt runt den klädda granen, då är det dags att spendera några timmar med John Blund. Och vilket sätt är bättre än att klä sig i sin bästa högtidspyjamas när man bäddar ner sig under julaftonens småtimmar? I den här artikeln skall vi diskutera ett par trendiga likväl som ett par mer traditionella julpyjamasar som passar allra bäst till tomtens alldeles egna helgdagar.

Julpyjamas – det bästa med julen?

Julpyjamas

Vad är det bästa med julen? Självfallet landar de obligatoriska julklapparna högt upp på den listan. Sedan är ett traditionellt julbord aldrig något att underskatta. En riktigt bra jul-värd i kombination med Kalle Anka & Co hör även det hemma på jullistans favoriter. Något som ofta dock kan passera en förbi under firandet är värdet av en riktigt fin och välskräddad julpyjamas!

Galant i sina starka och julvänliga färger, möjligen med några motiv av renar som tomtar insydda i den mjuka textilen, är en julpyjamas av kvalité aldrig att underskatta. Komfort som utseende är av högsta prioritet när det kommer till nattutstyrseln under julhelgen. Efter att man frossat i julbordets delikatesser och mumsat i sig två askar med Aladdin-choklad, gäller det att man är bekväm när sömnen vankas.

Skaffa en julpyjamas!

Det finns självfallet dem som inte har en dedikerad pyjamas för julen. Möjligen är det så att majoriteten av folk inte känner ett behov av att klä upp sig i sin tomtefar-klädsel när man väl lagt sig i sängen. Man möter sömnen i det förhoppningsvis snölagda landskapets skimrande natt utan julplagg. Är det så att man saknar en julpyjamas, kan den här artikeln komma väl till pass! Låt den verka som en guide genom bjällerklang och Janssons frestelse, och mot en god sömn vid julaftonens ände.

Snyggaste julpyjamas

Vilken är då den snyggaste julpyjamasen? När det kommer till nattklädsel gäller samma ordspråk som med allt mode, det att ”smaken är som baken”. Det finns en väldans massa modeller av julpyjamasar tillgängliga, och en del kan anses vara snygga av vissa, medans andra söker en annan ”look” för sig. Det är därmed svårt att avgöra vilken julpyjamas som är snyggast.

Dock finns det vissa kriterier som bör fyllas i när det kommer till en pyjamas ämnad för julfirandet. Först och främst så bör den ha något juligt över sig,. Vare sig detta är motiv eller färg spelar inte så mycket roll. Sedan är passformen av en stor vikt. Så länge den sitter väl, och varken är för stor eller för liten, kan man med stolthet vandra ner på julaftons morgon iklädd sin nattutstyrsel under högtiden.

Vart köper man julpyjamas?

Sillysanta logga

En fin julpyjamas kan hittas i allehanda klädbutiker när väl julhelgen börjar närma sig. Vill man vara ute i god tid med sitt inhandlade av en högtidens nattutstyrsel, kan man alltid söka sig till företag som inriktar sig på klädförsäljning online. Nätbaserade butiker såsom Boohoo.com, Sillysanta.se och Asos.com erbjuder alla julpyjamasar till varierande priser. Håll ögonen öppna och var pådrivande i ditt sökande på den perfekta julpyjamasen, och tids nog kommer du finna en som passar dig likt stjärnan i granens topp!

Matchande pyjamas

Vill man anamma julens budskap om familj, närhet och gemenskap även i sömnen, kan man skaffa sig en matchande pyjamas. Dessa är näst intill garanterade att bringa högtidens festligheter på bästa vis till gemene hushåll där en matchande pyjamas finns. Är det så att man vill se sig själv och sin partner vakna upp till julaftonens glädje och hopp, kan man möjligen investera i en matchande pyjamas från Christmasjumper.se.

Samma sajt erbjuder även en annan modell av matchande pyjamas, som dock är lite mer estetisk med sina mönster och färger. Vill man slå på den riktigt stora trumman med sitt nattliga julfirande, kan man klä upp sig i en fin matchande pyjamas i stilen av en lv-kostym för sömnen. Ett plagg för den modige! Fördelen med den här modellen matchande pyjamas är att den även funkar som utkläddnad vid julklappsutdelningen!

Julpyjamas dam

Bild på kvinna i julpyjamas

Det är ett ganska så vanligt förekommande att affärer som online-butiker börjar lansera sina julpyjamas dam tidigt inpå året. Detta för att man som shoppare skall ha god tid på sig att välja ut den modell som man känner skulle passa bäst inför tomtens intåg. Det finns en herrans massa olika typer av julpyjamas dam, av varierande kvalité, utseende och prislapp. Den som är mer inställd på att införskaffa sig en dyrare typ av julpyjamas dam, kan titta på den här modellen från Boohoo.com. Med ett original-pris på 630:-, är den julpyjamas dam av god kvalité och möjligen av ett ännu bättre utseende.

Den kommer även i svart/vit-färg. En möjligen lite mer festlig utstyrsel finns att finnas på Asos.com. Med ett original-pris på 333:- är den här modellen mycket uppskattad för sina granna färger. En underhållande tomtefar som motiv är printad över hela pyjamasen. Söker man sig en julpyjamas dam med ett lite mer ”frilufts”-tänk för benen finns en modell hos Boohoo.com. Den erbjuder en tomtefylld utstyrsel som ger shorts istället för byxor.

Julpyjamas barn

Dock är väl ändå julen som mest till för barnen. Goda minnen från en yngre år av festliga som varma julfiranden med familjen. Det är något som en person kan bära med sig länge i livet. Med detta i åtanke, finns det sätt att få barnen på det rätta humöret för vinterns bästa högtid. Ett av dessa är genom att förse dem med sin alldeles egna julpyjamas barn. Den här modellen finns tillgänglig hos Sillysanta.se för ett original-pris av enbart 299:-. En julpyjamas barn som sannerligen införlivar löftet om ett festligt firande! Röd med motiv av allt från julpaket till julstrumpor, är den här julpyjamas barn menad för åldrarna 1-3 år likt en tomtig sagobok i textilform.

Jul för alla barnen

För de lite äldre småttingarna finns den här julpyjamas barn-modellen ämnad för åldrarna 4-9 år. Med ett original-pris på 349:- är det här dock en lite dyrare variant av julpyjamas barn. Känner man sig extra benägen att vara delaktig i julfirandet på det mest självklara sättet, finns det få nattkläder som slår en riktig tomtekostym i onesie! En annan modell av julpyjamas barn med onsie är en smäcker liten ren-utstyrsel. Istoppad i den här julpyjamas barn kan man i drömmarnas land anslå sig till jultomtens trogna släd-dragare. Och möjligen inleda en fruktsam och äventyrlig vänskap med självaste Rudolf!

Julen i textil

Bild på familj i julpyjamas

Vare sig man är en fullt vuxen person eller ett barn, finns det inget fel i att klä upp sig inför julen även till sängs. Att man bär sina finkläder när själva firandet tar vid runt det uppdukade julbordet har blivit normen inom svenska hem. Varför skall detta inte även gälla när julnatten gör sig påmind? Om inget annat så ligger man bekvämt till sängs efter all julskinka. Något som i sig bör vara värt en investering i en exceptionellt utpyntad nattklädsel den 24 december!

Sport

Anti-Ai Alliance – certificate

Upphovsrätt © 2024 trendigtjustnu.se. Alla rättigheter reserverade.