ANSLUT OSS

4 takfläktar som svalkar i värmen

Published

on

Tre takfläktar mot vit bakgrund med texten: 4 Svalkande Takfläktar

Nu när värmen snart gör sitt intrång i svenska hus och hem måste man börja tänka på svalkande tilltag. Dagens teknologi tillåter för allt från luftkonditionering till rumskylare som metod. Dock kan man aldrig underskatta de klassiska kampmedlen mot hettan.

En fläkt fungerar vanligtvis lika bra som de dyrare, mer sofistikerade alternativen. Den blir än bättre om man fäster den i taket för maximal räckvidd och effektivitet. I den här artikeln skall vi kolla på fyra takfläktar som garanterat skyddar mot senvårens och sommarens oundvikliga värme.

Låt luften svalka med en takfläkt

Snart kommer vi svenskar åter att behöva tampas med våren och sommarens dominerande värme. Det är vid dessa årstider som många nordbor söker sig till havets fläktande vindar och svalkande vatten. Dock kan man undkomma en stor del av hettan genom att investera i en rekorderlig takfläkt som cirkulerar runt luften i ditt hem.

När det kommer till takfläktar är det dock stora skillnader, där vissa är betydligt sämre än vad man hade önskat. För att hjälpa till med sökandet efter den perfekta svalkan har vi därmed sammanställt en liten lista här nedan på fyra riktigt bra takfläktar i varierande prisklasser. Det får noteras att ingen av de modeller som nämns här kommer med lampa eller lyse.

  • Faro 33373
  • Lucci Air 213041
  • Bayside 213015
  • Globo 03815

Faro 33373

Faro 33373 mot vit bakgrund

Den första takfläkten på vår lista kommer från producenten Faro och bär på numret 33373. Som takfläkt tillhör den här digniteten av modeller, vilket inte minst kvaliteten och priset vittnar om. Faro 33373 kommer med en kontroll som kan användas till olika inställningar.

Dessa inkluderar fart, riktning samt av och på. Med en snygg design och effektiv cirkulering av luften är det här en av de bästa man kan köpa. Dock får man betala ett dyrt pris för privilegiet att fästa den här modellen i tacket, vilket kan uppnå 5 000:-.

Lucci Air 213041

Lucci Air 213041 är ytterligare en takfläkt som tillhör den lite mer exklusiva klassen av modeller. Dock gör den upp för sitt kostsamma pris genom att vara en mycket smidig och effektiv liten apparat. Även den här fläkten kommer med en fjärrkontroll som kan användas för att modifiera den utefter önskad effekt. Bladen är av plast och håller en låg volym när de surrar fram över huvudet på de inneboende. Priset för en Lucci Air 213051 ligger på runt 3 500:-

Bayside 213015

Bayside 213015 mot vit bakgrund

Sakta men säkerligen börjar den här listan ta fram takfläktar som har mer överkomliga priser. Producenten Bayside har en modell med numret 213015 som inte kostar alltför mycket pengar. Man får vad man betalar för med den här fläkten, som bemötts av goda omdömen från såväl återförsäljare som köpare.

Modellen kommer dock inte med en fjärrkontroll utan alla inställningar måste ske manuellt. Bladen som kroppen är i tålig plast vilken garanterar att fläkten håller ett längre tag. Man får betala kring 1 500:- för att få händerna på en Bayside 213015.

Globo 03815

Den sista fläkten vi tar upp här är även den billigaste av de fyra. Globo 03815 är en modell av takfläktar som ligger under tusenlappen. Bland dessa är dock denna en av de bättre. Tre blad surrar runt luften i rummet och ger en svalkande effekt även under de varmaste dagarna. Bladen består av plast, medan själva kroppen på fläkten är av metall. Priset på Globo 03815 är minst sagt förmånligt när det kommer till takfläktar, då det ligger på cirka 1 300:-. REA-priser kan dock gå så lågt som 800:-.

Sport

Anti-Ai Alliance – certificate

Managed By Trendigtjustnu