ANSLUT OSS

4 av Marknadens Bästa E-Cigg

Published

on

Man med e-cigarett

Att röka är en av de mest vanliga typerna av nikotinintag idag. Tobaksprodukter ämnade att dras in i lungorna har existerat under hundratals år. Det är således inte något nytt påfund, även om teknologin kring rökning ständigt utvecklas. Idag är det bland annat populärt med e-cigg, dvs. elektroniska apparater som antänder och förbrukar tobaken. E-cigaretter finns det många av, där vissa är bättre än andra. Här nedan skall vi ta en titt på fyra av marknadens bästa e-cigg.

Elektroniskt rökande

Varför skall man behöva en E-cigg för att röka? Faktum är att denna typ av nikotinintag är bättre både för din kropp som för din omgivning. En elektronisk cigarett innefattar bland annat inte den tjära som annars förekommer i många vanliga cigaretter. Det betyder att dina lungor inte kommer ta lika mycket skada.

Sedan kommer även de som befinner sig runtomkring när du röker heller inte drabbas av den fruktade ”Second hand smoking”. En e-cigg luktar även mindre och i många anseenden bättre. Lukten sätter dig heller inte på väggar och kläder, så du slipper gå runt och dofta rök.

Sist men inte minst finns det även studier som visar på att de som bytt från traditionella cigaretter till e-cigg röker mindre, vilket alltid är bra. Bland den myriad av alternativ på elektroniska cigaretter som marknaden har att erbjuda, finns det ett par som står ut från mängden. Här nedan skall vi just ta en titt på några av de bättre modellerna som går att köpa idag.

Bästa e-cigg på marknaden idag

  • eGo AIO
  • N-one
  • OSMALL Pod
  • Pockex Pocket AIO

eGo AIO

eGo AIO bästa e-cigg

Här har du en mycket smart liten bästa e-cigg som ger en riktigt bra smak. Det finns även mängder av aromer att välja på till eGo AIO. Denna cigg anses vara särskilt bra för nybörjare, som söker sig en enkel men samtidigt tillfredsställande lite elektronisk manick att bära runt på. Modellen skapar även gott med ånga som enkelt går ner i lungorna samt skapar ett bra moln vid utblåsning.

Många av de som testat den anser att eGo AIO liknar traditionella cigaretter till känseln, vilket gör övergången till den elektroniska rökvarianten enklare. Priset är även mycket överkomligt, då du får en sådan här för cirka 250:- i butik och online.

N-one

N-one bästa e-cigg

Här kommer ett intressant inslag på vår lista över bästa e-cigg. N-one typen är nämligen kallad en engångs e-cigg, vilket betyder att den inte kan laddas på efter att du förbrukat den. Dock räcker den väldigt länge, upp till 300 bloss. Det faktum att du köper den för en begränsad användning gör ciggen till ett bra val för den som vill testa på elektroniska cigaretter.

Skulle du sedan komma att tycka om det, kan du uppgradera till en bättre modell med betydligt fler användningstillfällen. N-one är även mycket simpel att använda sig av, då det inte tillkommer några behov för inställningar eller liknande. Du enbart tar ut den ut paketet och börjar röka. Priset är även billigt då du kommer undan med cirka 100:- i betalning.

OSMALL Pod

OSMALL Pod bästa e-cigg

OSMALL Pod är en av de bästa e-cigg på marknaden för den som inte vill ha för mycket komplicerat med sin rökning. Själva apparaten är liten samt behändig och får således enkelt plats i din ficka. Det kommer heller inte mycket till ånga och rök ur den, så du kommer inte bolma runt som ett smogmoln när du använder dig av denna cigg.

Det betyder att du kan vara mer diskret i ditt rökande, vilket många svenskar uppskattar. Det lilla paketet kommer dock fortfarande att ge en god mängd av nikotin i lungorna samt kan ge dig flera olika smaksensationer. Priset för en OSMAL Pod e-cigg ligger på cirka 150:-.

Pockex Pocket AIO

Pockex Pocket AIO bästa e-cigg

Här har du mer av ett premiumalternativ när det kommer till marknadens bästa e-cigg. Pockex Pocket AIO har en utmärkt känsel i både hand som mun. Du känner således av lyxen i den ånga du drar i dig. Det tillkommer väldigt många smak-alternativ till denna cigarett, vilket ger valmöjligheter för användaren.

Om du tidigare rökt traditionella cigaretter, kommer denna modell av e-cigg att bli den mest naturliga övergången för dig. Utöver det stora utbudet på smak, har du även val på färg. Detta kan vara värt att tänka över, då denna lyxmodell skall stanna med dig en lång tid framöver tack vare den goda hållbarheten. Priset för en Pockex Pocket AIO idag ligger på runt 350:-.

Sport

Anti-Ai Alliance – certificate

Upphovsrätt © 2024 trendigtjustnu.se. Alla rättigheter reserverade.