ANSLUT OSS

Ekonomi

Testa smakprov & varor innan köp

Publicerad

on

gratis smakprov

Det blir allt med populärt att söka sig efter produkter och varor som man får prova på innan ett inköp. Det innebär att du får en chans att i lugn och ro testa grejerna – sedan bestämmer du dig för om du vill köpa eller inte.

Ett smakprov eller ett varuprov kan se ut på väldigt många olika vis. Det finns till exempel de prover man kan få bland nätbutiker – men även de i fysiska butiker.

Det finns idag flera hemsidor som samlar gratis varuprover på nätet. Du kan läsa mer här nedanför om vilka erbjudanden som är främst förekommande på internet.

Olika testprodukter online

Hur ett smakprov eller varuprov kan se ut är väldigt olika utifrån vilken butik eller vara som man är intresserad av.

Utskick av nya produkter

Ett vis för att testa marknaden med nya produkter är at erbjuda varuprover. Det kan vara extra bra för företag som Coca Cola, OLW eller Pågen. Där kan de med smakprov kolla av vad marknaden tycker kring deras produkt. Samtidigt som de lockar till inköp.

Normalt vis så är det ovanligt att nätbutiker skickar hem massor av tester för sina potentiella kunder. Det är oftast ganska dyrt att använda sig av leveranser och frakt inför så pass småsaker som ett prov.

Testperiod av tjänst

Något som är otroligt vanligt på nätet är att du får testa en tjänst under en kortare period. Det kan röra sig om att du får chansen att testa t.ex. Spotify eller Viaplay under 30 dagar. Sedan bestämmer du om du vill fortsätta prenumerationen eller inte.

Detta är extra bra för de som inte riktigt är säkra på hur mycket de vill använda en ny tjänst. Med en gratis period så kan det bli mer tydligt.

Få på köpet

När det kommer till hudvård eller parfymer så är det oftast ”på-köpet-erbjudanden” som kan ge dig chansen att testa varor som du normalt inte skulle köpt. Ett klassiskt erbjudande i denna kategorin är att du får med dig t.ex. en hudvårdsprodukt om du handlar parfym ifrån samma märke.

Även dessa kampanjer kan vara till stor hjälp för att testa på nya saker.

Hos fysiska butiker

Det är långt ifrån ovanligt att du hittar varuprover hos fysiska butiker. Inte minst i livsmedelsbutiker som ICA eller Coop. Där brukar det kunna finnas små stånd som delar ut brödskivor med nytt pålägg, juicer, eller ny chipssmak – ja, allt möjligt.

Det finns även mycket goda chanser att testa parfymer och smink i fysiska butiker. Många kedjor och butiker har köpt in speciella testers som är till för att kunden ska bilda sig en uppfattning innan ett eventuellt köp av produkten.

Det gäller egentligen bara att hålla ögonen öppna för att kunna hitta till gratis prover och testprodukter.

Click to comment

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Sport

Managed By Trendigtjustnu